Boomstam tafel goedkoop kopen

Kranten en nieuws over houten tafels

Ik wil een Goedkope Boomstamtafel kopen

Plaats nu uw platen hout en laat uw rivierkanaal zodat u een container rond de hele tafelplaat kunt maken – dit zal de hars ondersteunen tijdens het gieten en uitharden voor boomstamtafel.Begin met een vlakke plaat – zoiets als MDF of spaanplaat die net iets groter is dan de plaat die je gaat produceren en die een plint zal maken om aan te werken een boomstam salontafel
Vervolgens gebruik je een geschikt product (we gebruikten een polypropyleen plaat als de hars er niet aan kleeft) en snijd een voet en zijkanten af ​​om een ​​container rond het tafelhout te maken. Maak de basis ongeveer 8 cm groter dan de tafelafmeting om zijbarrières en latten mogelijk te maken (indien nodig).
Gebruik een hotmelt lijmpistool om een ​​lijmspoor rondom de basis en zijafsluiting te plaatsen om te zorgen dat de container waterdicht is.
Test of het waterdicht is, maar zorg ervoor dat je de container goed droogt. Dit zal er voor zorgen dat de boomstamtafel zo exclusief mogelijk wordt.
Het is een goed idee om klemmen of gewichten te gebruiken om ervoor te zorgen dat de planken niet rondzweven in de hars – test dit ook, om te zorgen dat het op zijn plaats blijft en zo vlak mogelijk blijft. Als je gelukkig bent, verwijder dan alle klemmen, steunen en het hout voor de tafel en je bent klaar om je hars klaar te maken.
Je hebt misschien een paar knuppels nodig om tegen het hout en de klemmen te plaatsen op de tafel- we hebben de knuppels afgedekt met flash / release tape, zodat deze niet aan de hars kleeft

Video Tafel hout